Å gjøre

Hyttene disponerer egen båt; “Tunejolle” i tre. Båten ligger på vannet nedenfor hyttene. Her kan dere fiske, se på beverhytter og muligens se beveren i sving. En tur på vannet er å anbefale, da det er mange fugler og fin natur i området.

Det er et flott turterreng i marka der hytta ligger. Ta en tur til det høyeste punktet i området, Akselås, med utsikt helt til Gaustatoppen når det er klarvær. På vintrene, når det er snø, kan du benytte medbrakte ski, eller pilke når det er is.

Klatring På Grensen

Kombiner en overnatting i tretoppene med klatring i tretoppene! Kun ni km. unna finner du klatreparken Klatring På Grensen.

Klatring på Grensen er en av Skandinavias største klatreparker. De er en prisbelønnet park der du kan klatre høyt og lavt i trærne. De har over 230 elementer i 16 spennende løyper, fem ulike tarzan-hopp, mange zip-lines, låvesuget og låvehoppet. Her vil alle kunne finne utfordringer! I tillegg har vi mange spennende aktiviteter på bakken.

Dette er Norges kuleste klatrepark der glede og mestring står i fokus. Klikk på linken under for mer informasjon:

www.klatringpagrensen.no

Halden Turist – VisitHalden

Det skjer mye spennende i Halden.

Sjekk Halden Turist til arrangementkalender her

Flotte dyrestier i marka og sykkelveier i området.

I området finnes det dyrestier der du kan oppleve den flotte naturen på nært hold.

Stiene går i et vakkert, variert skogsterreng med fjell, myrer og vann.

Du kan også benytte sykkel på skogsveier og grusveier fra hytteparkeringen. Du kan sykle ut på distriktsveien og følge denne nordover.

Elghytta har et detaljert orienteringskart over området som kan brukes som tur og sykkelkart. Her er det også gåt opp en egen turløype med avstikkere til fine steder i området. Lurt å ta med eget compass på turen.